Styrelsen

Här hittar du kontaktuppgifter och en närmare presentation av oss i styrelsen.

Ordförande

Jag heter Eva Bergstedt och jag har varit medlem i SBK sedan 1982. Hemma hos mig bor två flat coated retriever,  Knutte & Karsten.

Jag tävlar i det mesta inom hundsporten. Mina hundar är meriterade inom bruks, lydnad, jakt, rallylydnad, viltspår och utställning.
Jag blev instruktör 1986 och har haft många kurser genom åren. Jag är dessutom domare i lydnad och bruks.

Vill du kontakta mig?
eva.bergstedt@alingsas.se

Vice ordförande

Jag heter Sara Svensson och har varit medlem i SBK sedan 2013. Jag är sammankallande i utbildningssektorn. Under 2016 utbildar jag mig till allmänlydnadsinstruktör genom SBK och ser fram mot att hålla i kurser framöver. Hos mig bor blandrastiken Bella som jag tävlar i lydnad och aussien Key som jag tävlar bruks och lydnad med.

Vill du kontakta mig?

utbildningalingsasbhk@live.se

Kassör
Christina Battison

kassor.abhk@gmail.com

Sekreterare


Jag heter Sanna Markebrand och har varit aktiv inom SBK sedan 1999. Är B-tävlingsledare och har tävlat/tävlar i spår, rapport, skydds, lydnad och rally. För närvarande har vi två belgiska vallhundar/malinois i familjen: Ditte och Cava.

Vill du kontakta mig?
sanna@rohult.se

Ledamot
Susanne Kurkela

Suppleant 1

Jag heter Malin Olsson, har varit medlem i SBK sedan 2005. Har en schäferhane som jag tränar/tävlar med och arbetar tillsammans med som väktare . Jag är utbildad tävlingssekreterare.

Vill du kontakta mig?
malin.olsson_91@hotmail.com

Suppleant 2

Jag heter Moa Elvingsson och har varit medlem i SBK sedan 2019. Jag är själv ganska ny inom hundsport och nyfiken på att prova på olika grenar tillsammans med min Golden retriever Loke. Nu sysslar vi mest med viltspår, lydnad, rally och utställning.

 
Vill du kontakta mig?
 

Suppleant 3 
Ann-Sofi Medin