Här hittar du kontaktuppgifter och en närmare presentation av oss i styrelsen.

Ordförande

Jag heter Emelie Arlevik och jag har varit aktiv i klubben sedan 2010. Hemma hos mig bor mina två dvärgpinschers Lego och Lava. Lego tävlar agility klass 3, har tagit LP1 och är godkänd i appellklass spår. Lava tävlar agility klass 1.

Jag är förutom ordförande också utbildad tävlingsledare i agility och A1-instruktör, samt
sammankallande i agilitysektorn på klubben. För mig är det viktigt med gemenskapen på klubben, att vi alla kan ha roligt tillsammans, oavsett vilken disciplin vi utövar.

emarlevik@ gmail.com

Vice ordförande

160317,3
Jag heter Josephine Löfdahl och jag har varit medlem i SBK sedan 2012. Hemma hos mig bor dogo canarion Bowser, 7 år och dom två mallarna Ninja, 3 år och Django, 2 år. Ninja är uppflyttad till elitklass spår och lydnad och högreklass skydd. Django tävlar i elitklass lydnad och är uppflyttad till högreklass spår.

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och har via SBK även gått spårspecialen och sökspecialen. Jag är sammankallande i utbildningssektorn och har tidigare haft flera kurser på klubben i allmänlydnad, lydnad och spår.

utbildningalingsasbhk@ live.se

Kassör

Jag heter Sara Svensson och har varit medlem i SBK sedan 2013. Jag sitter även med i utbildningssektorn. Under 2016 utbildar jag mig till allmänlydnadsinstruktör genom SBK och ser fram mot att hålla i kurser framöver. Hos mig bor blandrastiken Bella som jag tävlar i lydnad och aussievalpen Key som är min framtida stjärna.

ss860926@ gmail.com

Sekreterare

Jag heter Sanna Markebrand och har varit aktiv inom SBK sedan 1999. Är B-tävlingsledare och har tävlat/tävlar i spår, rapport, skydds och lydnad. Jag är även en av Västra distriktets träningsansvariga inom skyddet. För närvarande har vi tre belgiska vallhundar/malinois i familjen, Nike, Gadd och Ditte.

sanna@ rohult.se

Ledamot

Jag heter Nadja Sernelid och har varit medlem i klubben sedan 2009. Jag sitter som ledamot i styrelsen.

Jag har två collieflickor, Zelda och Ila. Jag och Ila tränar och tävlar lydnad, vi tycker också om att träna spår och sök. Förutom styrelsearbete så sitter jag med i utbildningssektorn. Jag har tidigare gått spårspecialen och hållit spårkurser på klubben. Nu håller jag på att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör.

nadjasernelid@ hotmail.com

Suppleant 1

160318,1

Jag heter Malin Olsson, har varit medlem i SBK sedan 2005. Har två schäfertikar som jag tränar och tävlar med, främst lydnad just nu men även spår och skydd är planen. Jag är utbildad tävlingssekreterare, provledare för de internationella grenarna och mentalfigurant B.

malin.olsson_91@ hotmail.com

Suppleant 2

Jag heter Evelina Lindmark och har varit medlem i klubben sen 2013. Min vovve är en blandrashane som heter Sixten. Vi tränar och tävlar agility klass 1 tillsammans.

I styrelsen sitter jag som suppleant och har innan varit med i valberedningen.

Suppleant 3 (Vakant)