Föreläsningar

Här kommer du finna information om kommande föreläsningar på Alingsås BHK!

Har du något önskemål om en föreläsning du hade velat gå på, tveka inte att lämna ditt förslag till utbildningssektorn så undersöker vi om det går att ordna!

  • 30/8 kommer Ida Lindgren och föreläser om träningseffektivisering med mera.

Föreläsning Rallylydnad Fredag kväll  30/8 kommer Ida Lindgren hålla en föreläsning för alla som är intresserad av rallylydnad.

Föreläsningen vänder sig till dom som tränar och tävlar rallylydnad men även för dem som är intresserade av att börja träna rallylydnad. Föreläsningen är även av intresse för alla som tävlar hund oavsett gren. Ida kommer att prata om vikten av grundfärdigheter, att effektivisera sin träning med loggförande, bästa sättet att nå toppen, tävlingsnerver mm.

Var:  Alingsås brukshundklubb Kungälvsvägen 180 44191 Alingsås
När Fredagen den 30 Augusti, 18.00 – ca 20.15
Pris: 100kr för medlem i Alingsås brukshundklubb 150kr för icke medlem
Anmälan senast 15 augusti till Eva Bergstedt via Mail: eva@tagg.biz

Om Ida Ida Lindgren: författaren till boken Nya HUNDra% Rallylydnad, med flera. Ida driver Vi2 Hundcenter i Helsingborg, med kurser, läger instruktörsutbildningar,mm. Ida dömde rallylydnads SM 2019 både kval och final och kommer vara skrivare på Rally NM 2019 Hon har fyra Engelska Springer Spaniel tikar och är även uppfödare av rasen, Ziridas kennel. De tre vuxna hundarna tävlar i mästarklass och de två äldsta hundarna har varit SM kvalade i rallylydnad ett flertal gånger och är också de två första Springrarna i landet som tog rallylydnadsChampionatet. Den yngsta av hennes hundar har inte startat sin rallylydnadskarriär ännu. Hon har drivit sitt företag sedan 2008 och har arbetat med hund på heltid sedan 2004 och haft någonstans mellan 15 000 och 16 000 hundar på kurs. Ida är en mycket flitigt anlitad instruktör, från Luleå i norr till Ystad i söder. Några av Idas meriter: Skrivit boken Nya HUNDra% Rallylydnad, Hundinstruktör, Rallylydnadsinstruktör, Rallylydnadsdomare (en av de första i Sverige), instruktör inom de flesta hundgrenar, Hundpsykolog, Håller ett flertal olika instruktörsutbildningar. Läs mer på www.vi2hundcenter.se