Rallydag med Anna Larsson – nybörjarklass/fortsättningsklass

Info om Anna Larsson:
Hundar har alltid varit mitt största intresse här i livet, ett intresse som med åren snarare blivit en livsstil. Från att jag fick min första hund vid 12 års ålder har jag alltid varit intresserad av att träna och tävla. Det har lett till att jag genom åren provat på det mesta som rör hund. Med de egna hundarna har jag tävlat i lydnad (championat), agility (klass III), vallning (IK 2), sök, spår, nose work, heelwork to music (SM, NM, EM & VM), freestyle (championat) och rallylydnad (SM).
Jag är även intresserad av fysträning för hund och hur vi på bästa sätt kan förebygga skador, få ut max av våra tävlingshundar och ge dem ett så långt aktivt liv som möjligt. Jag har därför utbildat mig till friskvårdskonsulent för hund samt är diplomerad hundmassör och jag drev också under några år ett friskvårds- och rehabcenter med hundsim & hundmassage innan jag valde att lägga allt fokus på kursverksamheten istället.
Genom åren har jag tävlat i nio olika hundsporter, varav landslaget i heelwork to music (vunnit EM, NM & 2 x SM), SM i rallylydnad, mina hundar har tagit championat i HTM, freestyle, lydnad och rallylydnad, tävlat i högsta klassen i vallning & agility, samt tävlat i spår, sök och nose work.
  • Instruktör: Anna Larsson
  • Datum: Lördag 5/9-2020
  • Tid: 09:00-16:00
  • Kostnad: 1000 kr för medlem i Alingsås/ 1100 för övriga (medlemmar har förtur). Max 9 deltagare med hund. Åhörare utan hund 250 kr. (OBS! Betala inte in kursavgiften innan du fått en kurskallelse!)
  • Övrigt: Medtag egen lunch. (Kyl, frys, micro finns). Anmälan är bindande.

En kurs för dig i nybörjarklass/fortsättningsklass!

För- och efternamn

Personnummer

Adress

Postnummer och stad

Din epost

Telefonnummer

Hundens namn, ras och ålder