Öppna träningar

  • Tisdag 17.45-21.00 

Under tisdagsträningarna så är alla deltagare på planen samtidigt och man får träna på vad man vill, så länge man följer klubbens ordningsregler. 

Övriga önskemål så som gemensamma gruppmoment, störningsträning med mera beslutas  av de deltagare som är där.

  • Onsdag 17.45-21.00, ”Tävlingsträning”

Onsdagsträningarna är till för ekipage som tävlar för Alingsås BHK.

Under onsdagsträningarna är upplägget för kvällen organiserad skotträning mellan 18.00 – 18.30, och sen individuell träning där man endast är ett ekipage åt gången på planen (tid cirka 15 minuter per hund). Man lägger själv upp sin träningsplan, men har de andra deltagarna till hjälp för ex kommendering, störning osv.

Är man intresserad av att vara med på onsdagsträningen så ska man sätta upp sig som ansvarig för en onsdagsträning. Att vara ansvarig innebär t.ex att man är skytt på skotträningen och ansvarar för startordning för kvällens deltagare.

Deltar man på en onsdagsträning så ska man stanna hela träningen tills alla är klara, för att alla ska få den hjälp och störning man önskar.

Vill du ansvara för en kväll? Hör av dig till Sanna via facebook eller mail:
sanna@ rohult.se

Vi kör igång med organiserad träning när vädret tillåter.

RALLYLYDNAD

Torsdagar 17:45-20:30
Detta är en fri träning för alla som tränar rallylydnad eller är sugna att testa på. Ingen instruktör finns tillgänglig utan på dessa träningar hjälps deltagarna åt att lägga upp träningen.

Träningsmaterialet finns inne i klubbstugan och alla hjälps åt att bygga banor och städa undan när träningen är färdig.
Välkomna!

Vid frågor kontakta Stina Matlak.